Nevadí mi, že kradou!

Politika se stala legálním způsobem, jak se dostat k penězům a majetku. Pokud možno, bezpracně.A co na to hlavní postavy tragikomedie?

Péťa si postěžoval. Musím spolupracovat s tolika šibaly. Na skutečnou práci je hrozný NeČas. A krýt jejich lumpárny! Staré i nové. Kolik z nich jsem si vybral sám! Ale nemůžeme je uklidit jen tak. Kdo ví, kdo na nás co ví?!

Mirda se pochlubil, že má rozdělané velké projekty. Na úrovni gripenů, fotovoltaiky, nebo bionafty. Žádné čudly jako padáky, nebo Sašovo neprofesionální PromoPro.
Na závěr audience se v dobrém rozmaru naklonil. Chcete slyšet vtip? Ukradl jsem KAŽDÉMU ovčanovi  3.000 kaček! Plných 31 miliard za jediný den! Chraplavě se rozesmál. Já vím, není to takový fór. Ale pochopte, byli to přece NAŠI!
V poho, složenku zase pošlu nevolníkům !

Pavka zrychtoval kontrolu hned ze startuNa Ústavním soudu krademe jedině v souladu se zákonem a nám svěřenými pravomocemi! NIKDO nebude ohrožovat naši nezávislost! Ať to stojí co to stojí. Je to protiústavní, nedemokratické a populistické!
Vždyť ten hlavní kontrolor tomu vůbec nerozuměl. A ta jeho praxe, jen 30 let! Taková neloajalita!

Pavlík Mazánků rezolutně odmítl všechny pochybnosti. On je čistý! Prý jediný, kdo v tom jede, je ten vepř Romča, co ho má malej. A který vlastně máte noty? Sníh, Opencard nebo Blanku? Krátce se odmlčel a přepudroval si nos.
Víte, já kašlu na politiku, už jsem si užil dost. Jsem čistý a od teď se budu věnovat pouze svému koníčku, projektování tunelů. Ovšem, na evropské úrovni.

Komanči se jednohlasně usnesli, že jejich krádeže jsou legální. Máme v kradení tradici. Již více než půl století. Kdo nekrade s náma, krade proti nám.
My se za to nestydíme. I na našem webu je to napsáno. Jakmile budou jen trochu přiznivější podmínky, ukradneme všechno všem.
No a než budou, tak se musíme protloukat jak to jde.  Učíme se od mala - Vždy připraven!

Bohuš oslnil, samo svojí odpovědí. My jsme na levé straně politického spektra, vlevo od levého středu. Tak to nemůžeme říkat tak nahlas, jako naši rudí bratři. I když bychom chtěli. Společně plánujeme velký mejdan. Hned jak nám 0byčejní 0včané dají svoje duše! Pardon, hlasy. 
Zatím krademe na vedlejšák. Do naší party patří nejlepší burzovní makléři, spisovatelé, realitní agenti i hoteliéři.
Až se dostaneme ke korytu, to uvidíte ten fičák! 

Marie Luisa Klásková odpověděla dnes již klasickým slovníkem dam z Vychcaných Veverek. Kurva piča, ti naši pičusi! Už to vypadalo, že budeme konečně ve vatě! A teď přijdou s takovou píčovinou. Že vystoupíme z vlády.
Ještě, že jsme měli Píkovou dámu v rukávu. Snad vyjde nový plán klonování Vyděšených Veverek, určený 00 - LIDEM! Abychom mohli krást, musíme tam mít své lidi!
Malého Napoleona málem kleplo, musel si dát na zotavenou láhev těžkého Napoleona! Víte, musel si pučit 400 mega, aby moh zrealizovat takovýhle big projekt!
A teď ho napadaj, že chtěl krást! NeChtěl, jen 10 procent. A to je prý nehorázně ... málo!

Celou debatu uzavřel kníže Trautenberk. Za mého spánku se nic zvláštního nestalo. Možná se krade malinko víc. Ale to už stejně nikdo nepozná.

Barevná odrhovačka se chrochtá v celém vepříně: 

Nevadí mi, že kradou!
Vadí mi, že kradou víc než já! 

Autor: Oldřich Mladý | čtvrtek 3.5.2012 10:04 | karma článku: 20,84 | přečteno: 1486x
  • Další články autora

Oldřich Mladý

Andy nebo Pavka?

25.1.2023 v 21:52 | Karma: 38,26

Oldřich Mladý

Nová aristokracie SOBĚ!

28.9.2022 v 17:49 | Karma: 40,81

Oldřich Mladý

Po bitvě je každý generál!

1.6.2020 v 9:25 | Karma: 43,71

Oldřich Mladý

zPátečníci

28.9.2019 v 20:04 | Karma: 42,99