Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

KarmaR^. Spravedlivá společnost nevzniká v silných sociálně přebujelých státech, která vybírá nařízené daně, které určuje vymazlená populistická, falešným altruismem navoněná menšina za pomoci hloupé slabé většiny.

1 0
možnosti
OM

Děkuji :) Souhlasím. Jenže vysoké daně a následné přerozdělování je dobrý nástroj k ovládání. Taky se špatně krade, když jsou finanční toky malé, je to moc vidět.

0 0
možnosti
VS

Jsem pro aby Franice vystoupila z EU, ale co chudáci jejich zemědělci, kteří bez dotace už nehnou ani prstem;-D

2 0
možnosti
Foto

Daně u nás jsou zbytečně vysoké. Kdyby nebyl tak přebujelý a drahý stát a kdyby tolik neplejtval, mohlo by se daňové ztížení snížit minimálně o 3 až 5 procentních bodů.

3 0
možnosti
KB

K21a93r91e60l 38B79o79k

8. 12. 2018 22:58

Tak jednoduchý a hloupý blog, jsem již dlouho nečetl.

0 7
možnosti
Foto

R^ za umělecký dojem:-) Rozhodně osvěžující.

Kdybych měl možnost s těmi demonstranty mluvit, zajímaly by mne ty jejich vášně. Třeba jestli si v tom zápalu zapalují i svoje vlastní auta a výlohy vlastních obchodů...

Možná ten Macron nemá dost odvahy, ale vymlátit výlohu hokynářovi a zapálit mu na ulici jeho prdlavku - to na mne také nepůsobí dojmem nějaké statečnosti. Ale nevidím do nich. Možná jsou všichni tak nějak zaujati pro věc a srozuměni se škodami, které za to stojí.

3 0
možnosti
OM

Děkuji :-)

Myslím, že se po ulicích pohybuje několik skupin lidí s různými zájmy a úkoly. Normální lidé, které situace a současná politika tíží, asi neničí jiným normálním lidem majetek.

1 0
možnosti
LB

Pan Macron se může jen modlit, aby Francouzi neoprášili ten vynález pan Guillotina, navíc mu musí být jasné, že banky se už poohlížejí po někom novém, mladém, který se nezakecá.

Ikdyž se tento požár podaří uhasit, brzy znovu propukne, protože politické elity Francie i celé Evropy nejen nedokážou, ale ani nechtějí řešit prvotní příčiny této davové nespokojenosti. Čekají na befél z jůesej a on nepřijde, protože Trumpovi jde jen o kšefty a na zkrachovalou Evropu víceméně kašle, soustředí se celkem logicky na Čínu.

Proces rozpadu EU a současného politického establishmentu už začal a je nevratný.

1 1
možnosti
JL

Pane Burgere pocitam vase dloubnuti do Trumpa jako ukazka osobni nevrazivosti.

Jinak bych tento odstavec vasi poznamky hodnotil jako idiotske mysleni rizeni Evropy Spojenymi staty. Toto muze napsat jen zaryty odpurce kooperace EU a Unie.

Jedno je vsak jiste. Po vyrizeni fair play s Cinou, prijde domluva na stejne tema i s EU. USA dosahne sveho cile. A vydelaji na tom obe strany. Konecne!!!! Potom prijde na poradu financni obligace zemi v NATO. I zde budou Spojene staty uspesne.

Konecne se vyrovnaji podminky pro zdravy obchodni mechanismus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1992x
Skutečně vládnou ti, proti kterým nesmíš psát!

 

PoliticalEnviroEuroElitoRacialGenderoEtnicko AgeistickyReligionMinorityMajorityNonprofit ActivisticallyBlmEcolologicallyColorfully
LGBTQIAPKW+(NestíhámDoplňovatPísmena)
KlimaticGlobalistic nekorektní texty.

 

 

Seznam rubrik