Diskuse

Výhody EET!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Z jedné strany, zvenčí, jste ty dveře natřel na černo. Z druhé, pro více světla, by to chtělo dát hlas těm poctivým živnostníkům; já je už vícekrát slyšel, nemají s EET problém. A co hospody?! Tržby stačí sotva na nájem, ale venku stojí bavorák.

Jako vše, nic není jen černé. Aby Váš článek za něco stál, měl by EET hodnotit z více úhlů.

2 2
možnosti

Nejde o to, kdo zde má nebo nemá problém s EET. Tohle je přímá ukázka budoucího zneužití systému. Podobně se mnozí smáli, když někteří jedinci poukazovali na podvod s obnovitelnými zdroji energie. A dnes na to doplácíte a ještě dlouho budete i Vy. A nadáváte na to.

1 0
možnosti
Foto

R^

Nicméně ... neodpustím si ... kdo že to dostal Bureše do vlády? My. Nejspíš tedy to vše, co popisujete, chceme. Že to nechci já nebo vy osobně, na tom nic nemění. Jako společnost jsme si to ale sami zvolili.

Jak se zachovají podnikatelé? Ohnou hřbet a budou dál podporovat tento bordel svými daněmi. Dobře nám tak.

4 1
možnosti

No co jim (nám) nakonec zbývá... Myslím, že Burešovi voliči uvažují tak nějak, ehm "politicky" a o podobných souvislostech nemají ani páru. Víte jak je to u nás s finanční gramotností... Je lákavější číst Blesk, než Patrii nebo Ekonoma... Lidi strkají hlavu do oprátky aniž by to vůbec tušili.

2 1
možnosti

Napsal jste to naprosto přesně! Již jsem to zde v diskuzích zmiňoval. To je oč tu běží... Jen tak mimochodem - o možném převzetí řetězce TESCO Stories v ČR a SR firmou Agrofert informoval Fin. Times (potažmo naše Patria Fin.) už před půl rokem...R^

4 1
možnosti

... lepší rozbor jsem snad ještě nečetl R^;-)! Je to k smíchu a zároveň k pláči. Ale Vám autore KARMAR^.

6 1
možnosti