Oldřich Mladý

Budou ještě nějaké volby?

5. 09. 2015 8:08:26
Politická (j)elita Eurosojuzu vykopala za poslední rok mezi sebou a obyčejnými Evropany hluboký Mariánský příkop. Ani přes něj na lid nedohlédne. Vox populi je přeřván arogantním vydíráním, nátlakem a DLP (dojemný lidský příběh).

Než začnete číst, mrkněte na tohle video. Je z Řecka, tedy evropské země.

Establisment stojí osamocen jako kůl v plotě. Dalo by se možná říct, že rozpor mezi oficiální propagandou a tím co si lidé myslí, je stejný jako za komančů. Znepokojující je, že agitku vede Evropská komise v čele s šéfem JC Junkerem, Nevolený orgán, který se nikomu nezodpovídá a nikdo nemůže zásadně ovlivnit jeho činnost. A hlavně, nemusí mít obavy z nepřízně voličů. Evropský parlament je jako vždy zbytečná, drahá instituce bez pravomocí, akceschopnosti a vlivu na běh událostí.
A čeští podržtaškové zdatně sekundují. Ne každý je tak fikaný jako naši filutové v čele s Bohušem. Odmítnou kvokvokvóty, aby vzápětí přijali podstatně větší množství imigrantů dobrovolně.
Ministr jeden den vyhlašuje, že se nic neděje, aby o pár dní později svůj výrok dementoval. Prý až to začne, tak si nebudeme stačit měnit spodní prádlo. Není nad jasné a konzistentní informace.

Vypadá to, že demokracie je definitivně mrtvá. Útok okupantů je evidentně připravený, organizovaný a řízený establismentem. S profesionální materiální a logistickou podporou. KDO to celé organizuje a financuje?
Kdo věří, že se dá Eurosojuz procestovat se 7 českými korunami v kapse? Bez dokladů, peněz, jídla a pití, zavazadel a znalosti mapy. Kolonizátoři cestují nalehko, jako my na výlet na horu Říp. Stačí baťůžek a mobil. Přesto vypadají jak ze žurnálu. Čisté značkové šaty, umytí, oholení, někteří mají i nagelované vlasy. Ty vogo, český Ken prý zaskočil na Jazzovou Belou! Zjistil, jak tam swinguje život a obšlehnul, jak vylepšit svůj dokonalý vzhled!
Žádné kontroly na totožnost, kriminální či teroristickou minulost, nemoci, zbraně. Po překročení bájných hranic Šéngénu se z každého stane Nový člověk! Haleluja!

Můžeme se zatím jen dohadovat, co je cílem kolonizace. Evropský komisariát tlačí na přerozdělování imigrantů a dlouhé měsíce aktivně nebrání hranice Eurosojuzu. Pokud se někdo pokusí situaci řešit, je zesměšňován a dehonestován. Nebo se za něj útlocitní šéfové stydí.
Bossové Eurosajuzu neváhají nasadit těžké páky na prosazení svých cílů. Zdatně jim k tomu svítí různé organizace Slunce, které "#přijímají" jako když Baťa sekal cvičky. Teda jen pokud se
jichto osobně netýká. Jestli někdo zná rozzářené multikulti, kteří mají doma imigranta, žíví jej, šatí a vůbec se o něj starají na vlastní náklady, uveďte to prosím v diskusi. Neprodleně tento odstavec opravím.
A když to nestačí, vydá supliku pomatená vědecká (j)elita totálné závislá na penězovodu z Bruseli. Koho chleba jíš, toho Internacionálu zpívej.
Někteří nervozní šéfové začali hystericky vyhrožovat, že Český protektorát vyléčí z dotační rakoviny. Otázka zní, komu by to vadilo? No jasně, pro některé je to živá voda! Anděla vydírá, že Dojčland obnoví hraniční kontroly, když nebudou kvokvóty. To se jeví jako dobrý nápad, když většina imigrantů bude nasáčkovaná u nich.

Jak je možné, že po Evropě se pohybují tlupy lidí bez dokladů, s velmi nedůvěryhodným vysvětlením původu, se spálenými prsty a pravděpodobně s nebezpečnými nemocemi? Šéfové ani neuvažují, že by po nich chtěli alespoň polovinu toho, co po stálých obyvatelích Evropy. Když cestujete na dovču v ESSR, skenují vás 8krát! Původní obyvatele by nejraději očipovali, všem čekli duhovku a uložili DNA do databáze.
Tyhle hordy sem vnikají násilně, nedodržují zákony, vyhlášky ani směrnice a nařízení Evropské komise. O místních zvycích nemluvě.

Jak chtějí imigranty integrovat, když se jim za desítky let a obrovské finanční podpory podařilo integrovat tak žalostně málo "nepřizpůsobivých" (česky cikánů)? A to jsou jazykově, zvyky i návyky ve výhodě. Ale abych nebyl nespravedlivý, znám dvě cikánské rodiny, které pracují a žijí normálním životem. S jedním jejich členem občas zaskočím na pivo. BTW, nesnáší oslovení romové. Zásadní poznatek je, že CHTĚLI! A nikdo jim nemusel pomáhat. Co chtějí kolonizátoři nedokáže zastřít ani mainstream.

Imigranti bez ostychu obohatili náš slovník o nový význam slova SOLIDARITA. V jejich překladu to znamená NEdobrovolnou povinnost postarat se o luxusní ubytování a stravování, dále nátlak, arogantní vydírání a nedodržování zákonů. Jinak se protestuje proti všemu. V ideálním případě dítě jako rukojmí. No, učí se rychle.


Většina rozhodnutí soudruhů v Bruseli a jejich nohsledů je proti zdravému rozumu. Všichni prndají o popúlýzmu, zenofóbii, rasýzmu, fašýzmu, pořádají sumyty, ... ale o konkrétním řešení migrantské tsunami se nic nedozvíte. O odstranění příčin a potrestání viniků se raději nemluví vůbec.
Co vymyslí, až se zima zeptá, co jsi dělal v létě? Stany už asi nebudou to pravé ořechové.

Majoritní společnost není xenofobní ani rasistická. Pouze se projevuje zdravý rozum a pud sebezáchovy.
Tak je na jedné straně tlak šéfů a na druhé názor obyčejných euroobyvatel. Názorem establishmentu jsme masírováni každý den z maistreemu.
A jak to vidí das Volk, třeba v Německu? Dle renomované agentury GFK, je největším postrachem nelegální imigrace! Přesto se Anděla k lidu obrací zády a zbaběle před ním prchá!
A Čeko? Agentura STEM vyzkoumala, že 71% lidí považuje nelegální imigranty za velké nebezpečí!


Příkop je vykopán a dalo by se s trochou nadsázky říct, že strany na obou březích vedou regulerní válku! Jak to, že se politici tak brutálně staví proti tomu, co by chtěli jejich voličky a voliči? Jak to, že se vůbec nebojí ohrozit desítky let pracně budované preference svých stran? Je demokracie really dead? Jak to, že se nebojí příštích voleb a provádí sebevraždu v přímém přenosu?
Nemyslím si, že politici jsou hloupí. Rozložení inteligence je pravděpodobně podobné, jako v populaci obecně. Pak to znamená, že buď ví co dělají, nebo jsou v takových kleštích, že to dělat musí.

Budou ještě nějaké volby?


____________________________________________________________________

Rozhodně souhlasím, že skutečným uprchlíkům před válečnými a jinými hrůzami, musíme pomáhat ze všech sil.
V první řadě je ale třeba zastavit válku a zabíjení v jejich domovských zemích. Dát jim šanci žít a pracovat tam, kde se donedávna cítili doma a kde to mají rádi. Pomoci, aby už nemuseli utíkat a ti kteří utekli, aby se mohli vrátit. Aby mohli využívat své nerostné bohatství dle vlastního uvážení.

O tom, bohužel, vývozci revolucí, svobody, demokracie, humanismu a lidských práv nemluví. Profesionální političtí pokrytci nemohou přiznat, kdo a proč vlastně tuto krizi způsobil.
Co k tomu říká Mr. B.H. Obava, největší válečník na planetě? A ostatní náčelníci? Na Blízkém východě a v Africe jsme to rozvrtali dostatečně. Teď poručíme větru a dešti.

Autor: Oldřich Mladý | karma: 39.16 | přečteno: 1345 ×
Poslední články autora