Čeští politici se spojili s Anonymous!

9. 12. 2011 11:19:28
Napříč politickým plénem se soudruzi všech barev shodují, že by mohli načerpat cenné informace, znalosti a zkušenosti od hnutí Anonymous. Dle anonymního zdroje je třeba odkloněné finanční toky zilegalizovat!

Velký elektrikář Martin byl nedávno odsunut do ilegality s úkolem navázat spojení s Anonymous. Chceme se inspirovat prozradil. Nikdo přesně neví, kdo konkrétně se za hnutím Anonymous skrývá, jak to celé funguje a co je cílem. Struktura je nejasná a financování zcela zahaleno v mlze. A hlavně poslední bod je spojen s mým posláním, tedy zajistit neproniknutelný smog nad tokem financí českých politických stran, jejich členů a spřátelených kumpanií. Trochu více anonymizovat příjemce a ještě lépe zametat stopy při odkloňování.

Ačkoli to tak většinou nevypadá, i my politici máme filipa, sdělil kápo Vojta, známý pod nickem Třešeň. Bohužel, tak nějak nejsou důkazy, dodal smutně. Ale musíme aplikovat nové postupy do naší práce a Anonymous mohou být dobrým příkladem.
Máme to dnes těžké, moc toho neumíme, v každém zaměstnání požadují znalosti, praxi a minimálně jeden cizí jazyk. Někteří z nás jsou již předdůchodového věku. V soukromé sféře nás nikdo nezaměstná a na dobré fleky ve státních podnicích se tlačí mladí, co umí odklánět lépe než my.
My taky musíme myslet na budoucnost, která může být velmi blízká, vzdechl s pohledem upřeným na kopii obrazu Adolfa Liebschera.

Standa, geniální obchodník s akciemi, zvaný též Český Bufáč potvrdil, že dříve to bylo celkem snadné. Dnes už poddaní tolik nevěří servírovaným kecům.
Své aktivní působení v politice ukončil hned jak bylo jasné, že si může koupit vlastní lokomotivu a manželka se může vykašlat na posluhování v bufetu.
Víte, my finančníci musíme umět předvídat budoucnost a rychle se rozhodnout, když něco smrdí. Sorry, ukončil audienci, volá mě Waran, asi zase neví jestli Apple nebo IBM. Jasně, že ... IBM!

Milda Kabrňák a Mirda Vouzkých anonymizovali ve starém dobrém Švajcu přes anonymní firmu Mezinárodně zdravé finance. Oba se shodli, že donedávna bylo všechno v pořádku a nikdo si nestěžoval. Ale práce europosrance je náročná a proto se rozhodli dát všechny síly do boje proti korupci, zneužívání dotací a neprůhledné spolupráci státu a soukromých firem.

Chemický Mirek po několika panácích z parlamentního bufetu prohlásil, že situace je neúnosná, neboť i dobře odkloněné peníze zatracení Švýcaři vyčmuchají a pak se je snaží vrátit zpět! To se v minulosti nestávalo. To zas bude fuška, uhrát to aspoň na tři čtvrtiny z původních 12 mld!
Taky mně dost vadí, že musím spolupracovat s amatéry jako vyplašený Mňouk z Kocourkova, kteří se neumí vypořádat ani s miliony, natož běžně odkloňovanými částkami v řádech miliard.

A co na to Piková Dáma s ambicemi na eso dobře schované v rukávu? Myslím, že je za mnou vidět dobrá práce, byť nezastírám, že ještě musím vypustit hodně mlhy. Když už se plaší i podnikatelé se kterýma jsme MY politici vždy dobře vycházeli, musíme se hluboce zamyslet. Bude třeba ustanovit nové úřady a komise abychom byli na korupci dobře připraveni. A musíme to lépe vymyslet s daňovým systémem, navzdory jeho složitosti se v tom někteří orientují a remcají, že daně okolo 70% jsou příliš vysoké. Jenže když chceme odklánět a následně anonymizovat, musíme mít z čeho, že?

Já většině českých politiků a jejich parťáků držím palce aby se dostali do hluboké ilegality co nejdříve a pokud možno navždy!

Autor: Oldřich Mladý | pátek 9.12.2011 11:19 | karma článku: 11.58 | přečteno: 728x

Další články blogera

Oldřich Mladý

Dezinformátor měsíce je... Eurostat!

Teda alespoň podle pana premiéra Petra Fialy. Eurostat, tento dezinformátor a rozšiřovač nepravd uvedl, že ceny plynu pro domácnosti se loni ve druhém pololetí v České republice zvýšily meziročně nejvíce

26.4.2023 v 18:47 | Karma článku: 41.79 | Přečteno: 1920 | Diskuse

Oldřich Mladý

Andy nebo Pavka?

V Česku zuří vášnivý boj! Kdo bude Velký Vont? Součástí je mediální prezentace, adorace, dehonestace, fauly, agrese, urážky, informace a dezinformace. Varuji! Blog není korektní a už vůbec ne objektivní... ;)

25.1.2023 v 21:52 | Karma článku: 38.26 | Přečteno: 1367 | Diskuse

Oldřich Mladý

Nová aristokracie SOBĚ!

Ráno jsem si dal kávu a k ní porci (ne)návisti. Kromě obvyklé dávky mně padl do oka článek ve kterém se píše, že Ministerstvo životního prostředí hodlá dotovat nákupy elektromobilů a tím podporovat růst trhů a nákupy.

28.9.2022 v 17:49 | Karma článku: 40.81 | Přečteno: 1587 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 22.20 | Přečteno: 329 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 41 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.13 | Přečteno: 288 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.76 | Přečteno: 506 | Diskuse
Počet článků 41 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1985

Skutečně vládnou ti, proti kterým nesmíš psát!

 

PoliticalEnviroEuroElitoRacialGenderoEtnicko AgeistickyReligionMinorityMajorityNonprofit ActivisticallyBlmEcolologicallyColorfully
LGBTQIAPKW+(NestíhámDoplňovatPísmena)
KlimaticGlobalistic nekorektní texty.

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...