Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Středeční reportáž o čtvrteční stávce

Petr inicioval středeční schůzku s odboráři dle direktivy EU #7852007/aliens která zní: Prvořadou povinností vlády je kontaktovat jiné formy života, vyměňovat si různé informace a pokud je to možné, přivést si je domů. Na následné tiskové konferenci dodal, že manželka kategoricky požaduje, aby si přinesli přezůvky.

Neměli přezůvky...vlada.cz

Mirek bojoval. Analytici spočítali, že výpadek ekonomiky by mohl být až 2 mld. Což může znamenat výpadek až 2 mil domácího rozpočtu v tomto měsíci. Tak by se manželka, děti, milenky, kmotři a křeček mohli dostat do platební neschopnosti. Domácí odborová centrála pohrozila stávkovou pohotovostí a je ohrožen pravidelný přísun čistého prádla, svačinek a sexu.
Jak zmínil „off the record“ je mu jedno jestli ty prachy dostane navýšením DPH, daní ze mzdy nebo poplatků. V nejhorším případě je ovčané odevzdají dobrovolně. Prostě státní výdaje jsou vysoké. Majorita poplatníků trpí nedostatkem rozpočtové disciplíny a solidarity s deficitem státu. Dle průzkumu se většina obyvatel stravuje nezdravě. Pokud se podaří realizovat alespoň část reforem, dojde k  nahrazení škodlivých potravin přírodními produkty jako je tráva a listí, případně březová kůra.

Vítkovi byla nějaká blokáda silnic ukradená. Nové Lambo má nízký podvozek a v Praze pořád někde zadrhává. Tak jezdí všude služebním vozem. Jak si ověřil u Radka, maják přece může používat každý dle svého uvážení. Pokud zůstane doma, může požívat těžké červené víno, případně uspořádat večírek s oblíbenou hrou veverek Ještě jeden blábol. Do odposlouchávacího zařízení si poznamenal, že dle svého imagemejkra si musí koupit nový šátek. Minule mu při omluvách neladil se střevíčky Kačenky. A to si jako jeho reinkarnace Napoleona nemůže dovolit.

Radek byl lehce nevrlý. Nepojede do úřadu svou oblíbenou tramvají. Má již třetí týden vyhlídnutou skvělou kost, minule se jí na zadečku tak pěkně rýsovaly tanga. Teď se musí vrátit k neekologické dopravě vládním vrtulníkem. Samí chlapi, co ani nedokážou pochopit, že pro odbornost, oblíbenost a úspěchy musel odejít z úřadu. A navíc mu minule nepochválili nový model čepice s rolničkami.

Nový Radek všechny ujistil, že zcela jistě zásadně klesne nehodovost ve velkých městech. Již má připravený sebepochvalný projev na příští zasedání ministrů dopravy Svazu (ne)spokojených evropských republik. Jen jej znervóznila připomínka poradce osobního poradce, že tuto metodu již úspěšně použili ve Španělsku, Řecku a Portugalsku. Odtud se pro svoje nepopíratelné výsledky rozšířila do Londýna, Paříže a dalších měst. Rozhodně musí zajistit větší publicitu. Místní hlídací psi demokracie o zahraničních metodách podpory demonstrujícím ani neštěkli.

Vedoucí odboru správy a regulace obcí úřadu vlády si poznamenal, že bude třeba vytvořit síť stezek. Zajistí dopravu rodiček, raněných z barikád, šílených politiků a odborářů do nemocnic. A počítačovou aplikaci, která zaručí, že doprava bude probíhat pouze do nemocnic, ve kterých se aktuálně nestávkuje. Je jistě možné v Bruseli zažádat o dotace. Kdyby nebyli úředníci v dobrém rozmaru, šoupneme to pod dálnice. Po stezkách bude zároveň dodáváno zdarma vyčerpaným odborářům obvyklé krmení - klobásy, pivo, startky a blbé kecy.

Bohuš and his boys nebyli ani přes vstřícné signály na jednání přizváni. To vedlo k ukřivděnému prohlášení, že s nimi nikdo nechce mít nic společného. Na tiskové konferenci boss uvedl, že byli v krajním případě připraveni souhlasit i s daňovou regresí. Hned si uvědomil trapné přeřeknutí a opravil se, že by si dovedl představit i úplné zrušení daní. Po ukončení brífingu se opravil opravou opravy, že zrušení daní ano, ale pouze pro poslance a senátory. A samozřejmě ne pro prezidenta. Teda než tam bude Jirka.

Zdravici na podporu odborářů přednesli Kačka s Martinem. Zdůraznili, že nad městy se nebudou vznášet oblaka smogu a zákeřný diverzant CO2 bude zlikvidován. Jako svého času mandelinka bramborová. Večer proběhl pravidelný alkoholový dýchánek. Kačka tam uklidnila členy vládní party znepokojené možným výpadkem karbonové daně. Dle směrnice EU #2302010/taxfree můžou náhradou napařit daně na co se jim zlíbí.

Zástupci odborářů se dostavili, ale odmítli s vládou jednat. Jak správně poznamenal předák Štěk, mohlo by dojít ke shodě. Stávka by byla ohrožena. A nedej bože, soudruzi falešně obviněni, že nevykazují žádnou činnost, navzdory neustálému zvyšování odborových příspěvků.
Mr.Zavedl uvedl, že „Dosť bolo ústupků a od teď jedině kupředu levá“. Nebyl schopen přesně definovat cíl tripu. Nicméně tam prý bude blaho, až to nepůjde vydržet. Vyloučil, že by se jednalo o anální radovánky.

Kristýnka nebyla přizvána. Její slovník vykazuje příliš kontroverzní rysy. Mohl by obsahem a razancí strhnout nezaslouženou pozornost. Alespoň nemusela zrušit prezentaci skutečně neodhalitelných odposlouchávacích zařízení. Jak se vyjádřila, na ty šmejdy z ABL se prostě nedá spolehnout. Další perly z prohlášení slečny K zakázala Rada pro rozhlasové, televizní, internetové, novinové a jakékoli jiné publikování zveřejnit. A to i po 25. hodině.

Vašek druhý na všechno tradičně pohlížel z nadhledu. Omezil se na vzkaz, že odpory jsou jen europohůnci řízení centrálou Greenenvirobildercapitaleuro & Co. Poselství podepsal novým perem přivezeným z Itálie, kde se zúčastnil oslav 150. výročí vyhlášení finanční nezávislosti na ECB a MMF. Šéf protokolu italské vlády vzápětí rezignoval. Nebyl totiž schopen uhlídat historické psací potřeby, kterými byl podepsán první italský dluhopis.

Snad se dobrá věc podaří a stávka bude. Můžeme doufat, že se vláda a poslanci ve čtvrtek nedostanou do úřadů. A tak si jeden den můžeme být více jisti životem, majetkem a svobodou (slovy klasika :-). Možná by se mohli inspirovat i úředníci, ne?

Autor: Oldřich Mladý | středa 15.6.2011 11:59 | karma článku: 16,13 | přečteno: 1633x
  • Další články autora

Oldřich Mladý

Dezinformátor měsíce je... Eurostat!

Teda alespoň podle pana premiéra Petra Fialy. Eurostat, tento dezinformátor a rozšiřovač nepravd uvedl, že ceny plynu pro domácnosti se loni ve druhém pololetí v České republice zvýšily meziročně nejvíce

26.4.2023 v 18:47 | Karma: 41,80 | Přečteno: 1925x | Diskuse| Společnost

Oldřich Mladý

Andy nebo Pavka?

V Česku zuří vášnivý boj! Kdo bude Velký Vont? Součástí je mediální prezentace, adorace, dehonestace, fauly, agrese, urážky, informace a dezinformace. Varuji! Blog není korektní a už vůbec ne objektivní... ;)

25.1.2023 v 21:52 | Karma: 38,26 | Přečteno: 1371x | Diskuse| Společnost

Oldřich Mladý

Nová aristokracie SOBĚ!

Ráno jsem si dal kávu a k ní porci (ne)návisti. Kromě obvyklé dávky mně padl do oka článek ve kterém se píše, že Ministerstvo životního prostředí hodlá dotovat nákupy elektromobilů a tím podporovat růst trhů a nákupy.

28.9.2022 v 17:49 | Karma: 40,81 | Přečteno: 1591x | Diskuse| Společnost

Oldřich Mladý

Po bitvě je každý generál!

Ještě není po bitvě a generálů je víc, než hvězd na nebi. Stejně tak samozvaných epidemiologů, odborníků přes viry a expertů na zakrývání úst rouškou. Dnes všichni ví, co se mělo dělat před měsícem a ONI to říkali! Zcela zapomněli

1.6.2020 v 9:25 | Karma: 43,71 | Přečteno: 2551x | Diskuse| Společnost

Oldřich Mladý

zPátečníci

Je pátek, nezletilí i zletilí zPátečníci mrsknou školní tašku do kouta a vyráží na party! S žárem v očích pochodují náměstími a dychtí zachránit klima, planetu a vlastně všechny a všechno na zemi i blízkém okolí. Jak to vypadá kd

28.9.2019 v 20:04 | Karma: 42,99 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Životní prostředí a ekologie
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

S vládou nemá smysl pokračovat v jednáních, a to ani za účasti prezidenta, řeklo ANO

25. dubna 2024  10:15,  aktualizováno 

V atriu Poslanecké sněmovny proběhla tisková konference stínové vlády hnutí ANO. Poslanci mluvili...

POLITICKÝ DIÁŘ: Pověstná „střídačka“ ODS a Kupkův úspěch na kongresu

25. dubna 2024

Premium Byť se před čtrnácti dny na kongresu ODS v Ostravě téměř nic nestalo (natož aby šlo o něco...

Odvrátili jsme dronový útok na Minsk z území Litvy, tvrdí Bělorusko

25. dubna 2024  13:11,  aktualizováno  14:56

Šéf běloruské tajné služby (KGB) Ivan Tertel ve čtvrtek uvedl, že se podařilo zmařit dronový útok...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1992x
Skutečně vládnou ti, proti kterým nesmíš psát!

 

PoliticalEnviroEuroElitoRacialGenderoEtnicko AgeistickyReligionMinorityMajorityNonprofit ActivisticallyBlmEcolologicallyColorfully
LGBTQIAPKW+(NestíhámDoplňovatPísmena)
KlimaticGlobalistic nekorektní texty.

 

 

Seznam rubrik